Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Σε βελγικό reality show το Ναύπλιο

Δωρεάν διαφήμιση μέσω τηλεπαιχνιδιού
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 30 Σεπ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μια Βελγική παραγωγή αναμένεται να γυριστεί στις 23/10 στο Ναύπλιο, η οποία θα προβληθεί σε Βελγικό κανάλι και αφορά σε ένα reality show με 50% ακροαματικότητα στο Βέλγιο  που όμως έχει πιο πολύ χαρακτήρα παιχνιδιού δράσης και κουλτούρας.

Οι συμμετέχοντες σε αυτό το παιχνίδι καλούνται να συμμετάσχουν σε διάφορες προκλήσεις που τους αναθέτει η δημιουργική ομάδα της παραγωγής με σκοπό κάθε φορά να αναδειχθεί ο καλύτερος. Άλλες φορές οι προκλήσεις αφορούν σε στοιχεία της κουλτούρας μας, όπως να μαγειρέψουν με παραδοσιακά υλικά κάποιο φαί, αθλητικές δράσεις όπως ράφτινγκ στον Βοιδομάτη κτλ.

Ένα μικρό συνεργείο αποτελούμενο από 5 ατομα θα κινηματογραφήσει τους παίκτες να επισκέπτονται διάφορα μαγαζιά στη παλιά πόλη και να ψωνίζουν κάποια προϊόντα στα πλαίσια ενός παιχνιδιού και θα πρέπει να καταναλώσουν πολύ γρήγορα κάποιο ποσό χρημάτων σε μαγαζιά με ποιοτικά είδη.

Φυσικά κάποια πλάνα θα γίνουν στο λιμάνι με θέα το Μπούρτζι, ενώ θα αναδειχτούν και οι υπόλοιπες ομορφιές του Ναυπλίου.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.