Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Πεζοδρόμιο απροσπέλαστο από σκουπίδια στο κέντρο του Ναυπλίου

Στην οδό Αμαλίας κάποιοι ασελγούν εις βάρος των υπολοίπων.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 10 Ιουλ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Πετούν όπου λάχει τα σκουπίδια, χωρίς να σκέφτονται ούτε τα πρόστιμα -που δεν βεβαιώνονται-, ούτε την θλιβερή εικόνα που δημιουργούν στο τουριστικό κομμάτι της Παλιάς Πόλης του Ναυπλίου, ούτε καν τη δημόσια υγεία.

Πρέπει να τα πετούν καταμεσής του πεζοδρομίου και κυρίως του συγκεκριμένου που δέχεται την διέλευση εκατοντάδων ανθρώπων;

Οι φωτογραφίες ελήφθησαν στις 5:30 το απόγευμα της Τετάρτης, στο πεζοδρόμιο απέναντι από το δημαρχείο, στην οδό Αμαλίας, στο ύψος του Λυκείου.

Πεζοδρόμιο απροσπέλαστο από σκουπίδια στο κέντρο του Ναυπλίου

Τα σκουπίδια, όπως φαίνεται καθαρά στην φωτογραφία έχουν κλείσει το πεζοδρόμιο, ενώ η δυσοσμία, λόγω της καλοκαιρινής ζέστης ήταν ανυπόφορη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιος φταίει. Δεν θα κρίνουμε εμείς ποιός είναι αυτός, αφού υπάρχει ο κανονισμός καθαριότητας, που καθορίζει πού ξεκινούν οι ευθύνες του δήμου και πού οι ευθύνες του πολίτη.

Η καταγραφή όμως και το ρεπορτάζ, ας γίνει τουλάχιστον η ευκαιρία να μην γίνουν χειρότερα και να μην επαναληφθεί αυτή η εικόνα.

Πεζοδρόμιο απροσπέλαστο από σκουπίδια στο κέντρο του Ναυπλίου

Στο εξωτερικό η νοοτροπία για τα οικιακά σκουπίδια είναι εντελώς διαφορετική. Αλλά το ίδιο συμβαίνει και με την νοοτροπία για το συγκεκριμένο θέμα των δήμων.

Τουλάχιστον εδώ ας εφαρμοστεί κατά γράμμα ο κανονισμός καθαριότητας. Για όλες τις πλευρές...

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.