Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Κλείνει το ταχυδρομείο του Τολού;

Καταστροφική πορεία για τα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ σε Κρανίδι, Αγία Τριάδα και Τολό.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 13 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Επανέρχεται στο πολύ σοβαρό θέμα υποβάθμισης –«κλεισίματος» υποκαταστημάτων ΕΛΤΑ στο Κρανίδι, την Αγία Τριάδα και το Τολό, ο Βουλευτής Αργολίδας καθ. Γιάννης Μανιάτης, με νέα ερώτησή του προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Ν. Παππά, σε συνεχεία προηγούμενης σχετικής καταγγελίας του στην Βουλή πριν από ένα μήνα.

Ο Γ. Μανιάτης καλεί τον αρμόδιο υπουργό να προβεί σε άμεσες ενέργειες, προκειμένου να αποφευχθεί η καταστροφική πορεία στην οποία βρίσκονται τα συγκεκριμένα καταστήματα.

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης:

«Κύριε Υπουργέ,

καμία απάντηση δεν έχει δοθεί μέχρι σήμερα στην καταγγελία μου ότι η κυβέρνηση αρχικά υποβαθμίζει και στη συνέχεια κλείνει τα υποκαταστήματα ΕΛΤΑ σε Κρανίδι Αγ. Τριάδα και Τολό.

Ειδικά για το Τολό, σύμφωνα με πληροφορίες από την κεντρική διοίκηση, το υποκατάστημα είναι κερδοφόρο, επιτυγχάνει όλους του στόχους του και η σημερινή υποβάθμιση ουσιαστικά στη συνέχεια θα φέρει και το κλείσιμο.

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάται ο κ.  υπουργός:

Σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προβεί, προκειμένου να αποφευχθεί η καταστροφική πορεία στην οποία βρίσκεται το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Τολό, καθώς επίσης και τα αντίστοιχα στο Κρανίδι και στην Αγ. Τριάδα;»

 

 

Πρωτοψάλτη

ΛΕΛΕΚΙΟΣ ΦΙΕΣΤΑ 2019

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org