Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Ικανοποίηση Τατούλη για το έργο εγκατάστασης επεξεργασίας νερού στις πηγές του Αναβάλου

Έργο ζωής για τους Δήμους Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 20 Ιουν. 2019
1ΣΧΟΛΙΟ

Έργο ζωής για τους Δήμους Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης το έργο της εγκατάστασης επεξεργασίας νερού στις πηγές του Αναβάλου κατά την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο της υποβολής πρότασης ένταξης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Υποδομές, Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

«Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ, που εμείς μελετήσαμε, εμείς ωριμάσαμε το φάκελο υποβολής του και εμείς εξασφαλίσαμε ότι θα ενταχθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΥΜΕΠΕΡΑΑ, ώστε να εξοικονομήσουμε σημαντικούς πόρους για περαιτέρω υποδομές από το δικό μας επιχειρησιακό πρόγραμμα» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και σημείωσε ότι με το έργο αυτό θα καλυφθούν οι ανάγκες υδροδότησης των Δήμων Άργους και Ναυπλίου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και θα αναβαθμιστεί η δυναμική της περιοχής.

«Είναι επίσης ένα δώρο από εμάς προς αυτούς τους αδαείς που τάχα έρχονται να κάνουν «μεγάλα» έργα. Ντροπή στους πολιτικούς αρχηγούς που δε δίστασαν να προσβάλλουν δημόσια εμάς και τους Πελοποννήσιους πολίτες με ψέματα που πληγώνουν την Πελοπόννησο, τα οποία είναι βέβαιο ότι πολύ γρήγορα θα γυρίσουν εναντίον τους» δήλωσε τέλος ο Πέτρος Τατούλης.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

Σχόλια

Μαντάς Κώστας (χωρίς επαλήθευση) Πέμ, 20/06/2019 - 16:50

Ήμουν στον Ανάβαλο όταν ξεκίνησαν τα έργα δεκαετία του 70 από τον Γέρμανό καθηγητή Στέντερ ως ηλεκτρονικός. Ο μοναδικός από την Αργολίδα. όταν τελείωσε το φράγμα πήγα φαντάρος τελείωσα και προσλήφθηκα στην ΥΕΝΕΔ/ΕΡΤ και έφυγα με εθελουσία σύνταξη το 2000. 2019 και ο ΑΝΑΒΑΛΟΣ ακόμα φτιάχνεται...ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ😂😂

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.