Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Επέλαση τζετ σκι στο Ναύπλιο!

Τι πρέπει να κάνουν οι κυβερνήτες σκαφών για να μην ...τους πάρουν τα σκάγια.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 5 Ιουν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μέρος του ήδη διεξαγόμενου διεθνούς αγώνα jet ski «Akropolis Jet Raid Greece 2019», θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή αρμοδιότητας της Λιμενικής Αρχής Ναυπλίου την Πέμπτη 6 Ιουνίου από ώρα 10:00 έως 17:00, και την Παρασκευή 7 Ιουνίου από ώρα 09:00 έως 11:00.

Πιο συγκεκριμένα, τα διαγωνιζόμενα σκάφη την 6η Ιουνίου θα έχουν προέλευση την θαλάσσια περιοχή νότια της νήσου Σπετσών και προορισμό την θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της παραλίας Αρβανιτιά, κινούμενα εξωτερικά των νησίδων Υψηλή, Πλατεία, Ρόμβη και την 7η Ιουνίου θα ακολουθήσουν την αντίστροφη διαδρομή.

Κατά τη διάρκεια τέλεσης του αγώνα εφιστάται από το λιμεναρχείο η προσοχή των πλοιάρχων – κυβερνητών των παραπλεόντων σκαφών.

Για οποιοδήποτε ανακύπτων ζήτημα και προς αποφυγή πρόκλησης ατυχήματος να έρχονται πάντα σε συνεννόηση με τους κυβερνήτες των περιπολικών σκαφών της Υπηρεσίας του λιμεναρχείου Ναυπλίου που θα ευρίσκονται στο αναφερόμενο θαλάσσιο χώρο, συνδράμοντας ταυτόχρονα και στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.