Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Εργαστήρια με τον Francesco Moretti στην Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου

«Σχέδιο - Ζωγραφική» και «Κεραμική - Πηλός»
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 7 Οκτ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Εργαστήρια  «Σχέδιο -  Ζωγραφική» και  «Κεραμική -  Πηλός»  θα πραγματοποιήσει η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου για παιδιά και ενήλικες με τον Francesco Moretti.

Τα εργαστήρια θα γίνονται στο χώρο της Πύλης, Αχ. Παράσχου 4 Πρόνοια.

Οι συναντήσεις θα είναι ένα 2ωρο την εβδομάδα. Η ημέρα και η ώρα θα προκύψει μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος και σε συνεννόηση με τους συμμετέχοντες.

Εργαστήρια με τον Francesco Moretti στην Πύλη Πολιτισμού

Στα τμήματα των παιδιών συμμετοχή  μέχρι 10 άτομα. Των ενηλίκων μέχρι 7 άτομα.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για δήλωση συμμετοχής επικοινωνείτε με : Ντίνα Καλογεροπούλου 6944865498.  

Εργαστήρια με τον Francesco Moretti στην Πύλη Πολιτισμού

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Francesco Moretti γεννήθηκε στην Πίζα το 1973. Είναι απόφοιτος του Καλλιτεχνικού Λυκείου της Λούκκα (1992) και αριστούχος απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας (1997), με ειδίκευση στη ζωγραφική - χαρακτική και διπλωματική εργασία πάνω στο έργο του Frank Stella.

Εργαστήρια με τον Francesco Moretti στην Πύλη Πολιτισμού

Εργάζεται με τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τη χαρακτική, τη φωτογραφία, τη βίντεο-τέχνη, τις εγκαταστάσεις, την εσωτερική διακόσμηση, το ντιζάιν, τη γραφιστική και τη διαφήμιση. Συνεργάστηκε με γνωστούς καλλιτέχνες (Keith Haring, Marco Eberle ,Θεόδωρος Παπαγιάννης) και έχει στο ενεργητικό του 17 ατομικές εκθέσεις και συμμετοχές σε περισσότερες από 40 ομαδικές εκθέσεις στην Ιταλία, την Ελλάδα, την Ελβετία, τη Γαλλία, την Ουγγαρία και το Μαρόκο. Δούλεψε, επίσης, ως διακοσμητής εσωτερικών χώρων στην Ιταλία, την Ελλάδα και την Ελβετία, ως σχεδιαστής φωτισμών και σκηνογράφος στο θέατρο και τον κινηματογράφο, στην τεχνική διεύθυνση φεστιβάλ και ως επιμελητής εικαστικών εκθέσεων για λογαριασμό του Δήμου της Πίζας.

Εργαστήρια με τον Francesco Moretti στην Πύλη Πολιτισμού

Έργα του βρίσκονται σε δημόσιους χώρους και ιδιωτικές συλλογές στην Ιταλία, την Ελλάδα, το Μαρόκο και την Ελβετία, μεταξύ άλλων στο Ίδρυμα Ifitry στο Μαρόκο, στο Ίδρυμα Bison στη Φλωρεντία, στον Δήμο Ιωαννίνων, στη συλλογή του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Μουσείου στο Ναύπλιο, στο Μουσείο Σύγχρονης  Τέχνης Θ. Παπαγιάννης στο Ελληνικό Ιωαννίνων, στο Πινακοθήκη του Μεσολογγίου, στο χώρο του πολιτισμού Φουγάρο στο Ναύπλιο. Έχει παραδώσει μαθήματα εικαστικών τεχνών στο ΣΕΚ της Επιδαύρου, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Παν. Πελοποννήσου, στο Φουγάρο και στο εργαστήρι του.

Εργαστήρια με τον Francesco Moretti στην Πύλη Πολιτισμού

 Από τον Αύγουστο του 2005 ζει στο Ναύπλιο όπου διατηρεί το εργαστήρι του.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.