Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Νίκας: Λουκέτο σε όποιο πυρηνελαιουργείο δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις

Τι συζητήθηκε στην σύσκεψη της Τρίτης
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 8 Οκτ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην Τρίπολη για το θέμα των πυρηνελαιουργείων, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων από τις Διευθύνσεις Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και των πέντε νομών της Περιφέρειας, αλλά και από την κεντρική της υπηρεσία.

Σύμφωνα με την εκτίμηση που διατυπώθηκε στην σύσκεψη η Μεσσηνία είναι η περιοχή όπου διαπιστώνονται σημαντικά προβλήματα σε ότι αφορά την λειτουργία των πυρηνελαιουργείων. Χωρίς ιδιαίτερη ένταση είναι τα προβλήματα στη Λακωνία, ενώ στην Αργολίδα εκτιμήθηκαν ως μικρά.

«Δόθηκε εντολή για προσωρινή διακοπή λειτουργίας των μονάδων που δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των υπηρεσιών. Η διακοπή θα γίνει οριστική κατά τα προβλεπόμενα από το νόμο, αν δεν γίνουν οι διορθώσεις που υποδείχθηκαν» επισήμανε ο Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας ότι «η οδηγία που δόθηκε στους υπαλλήλους είναι ‘πιστή εφαρμογή του νόμου, χωρίς καμία παρέκλιση».

«Προέχει η υγεία των πολιτών. Θα  είναι προσωπικά υπεύθυνοι αν αφήσουν την κατάσταση να εξελιχθεί παρά τον νόμο» κατέληξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.