Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Έχετε κουράγιο να τρέξετε 25 χιλιόμετρα πάνω από το Κολοκοτρωνίτσι;

Το Artemisio Mountain Running είναι εδώ
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 4 Οκτ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Αρχή και τέλος της κάθε διαδρομής είναι η βάση της διοργάνωσης στην καταπράσινη κεντρική πλατεία του παραδοσιακού οικισμού της Καρυάς, ή Κολοκοτρωνίτσι, κατά την τηλεοπτική εκδοχή του.

Μέσα στο καταχείμωνο την 1η Δεκέμβρη 2019 προγραμματίζεται ο αγώνας ορεινού τρεξίματος και παράλληλων αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, με την επονομασία «Artemisio Mountain Running».

Η δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής ξεκινά στις 07/10/2019.

Ο αγώνας περιλαμβάνει τρεις διαδρομές διαφορετικής αποστάσεως, υψομετρικής διαφοράς και βαθμού δυσκολίας.

Έχετε κουράγιο να τρέξετε 25 χιλιόμετρα πάνω από το Κολοκοτρωνίτσι;

Την Mountain Running 25K, η οποία είναι η κλασική διαδρομή του αγώνα μήκους 25χλμ και 1600μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς. Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική (ειδικά στο κομμάτι της κορυφής), απαιτεί καλή φυσική κατάσταση, είναι δυνητικά εκτεθειμένη σε απότομες αλλαγές του καιρού στα ψηλότερα σημεία του βουνού και απευθύνεται σε καλά προπονημένους δρομείς με ανάλογη εμπειρία ορεινών αγώνων.

ΤηνTrail Running 10K,η οποία διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά αυτού που ονομάζουμε trail running. Με μήκος 10χλμ και θετική υψομετρική διαφορά 900μ.απευθύνεται σε όλους και θεωρείται ιδανική για την εισαγωγή σας στο ορεινό τερέν.
Την Fun Running 2K, η οποία είναι μια εύκολη διαδρομή συνολικού μήκους 2χλμ, καθαρά ψυχαγωγική αλλά και εκπαιδευτική. Στόχος της είναι να φέρει τους μικρούς μας φίλους σε επαφή με την φύση και να τους εξοικειώσει με τις εναλλακτικές μορφές δράσεων και αθλητισμού.

Επίσης να αναδείξει όλες εκείνες τις ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει το φυσικό περιβάλλον στον άνθρωπο, αλλά και να κάνει γνωστή την παράδοση και την ιστορία του τόπου σε μικρούς και μεγάλους. Τέλος η διαδρομή πλαισιώνεται με ένα σύνολο δράσεων που θα της δώσουν ένα χαρακτήρα παιχνιδιού.

Στη διαδρομή MountainRunning θα υπάρχουν έξι ηλικιακές κατηγορίες οι οποίες είναι: 
ΑΝΔΡΩΝ 
Α1 18-29 γεννημένοι το 2001 - 1990
Α2  30-39 γεννημένοι το 1989 - 1980
Α3  40-49 γεννημένοι το 1979 - 1970
Α4  50+ γεννημένοι το 1969 και πριν

ΓΥΝΑΙΚΩΝ 
Γ1  18-39 γεννημένες  το 2001 - 1980
Γ2  40+ γεννημένες  το 1979 και  πριν
Χρηματικά έπαθλα θα δοθούν στους έξι πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης της διαδρομής Mountain Running 25K.

Στη διαδρομή Trail Running θα υπάρχουν δύο κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών.

Οι τρεις πρώτοι νικητές-ριες των κατηγοριών κάθε διαδρομής θα πάρουν κύπελλο και μετάλλιο, ενώ όλοι όσοι έχουν έγκυρο τερματισμό θα πάρουν το αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα. 

Δώρα των χορηγών θα κληρωθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται ως εξής:
Mountain Running 25K: 25€
Trail Running 10K: 10€
FunRunning 2K: Δωρεάν

Διοργανωτές είναι ο Σύλλογος Απανταχού Καρυωτών «Το Αρτεμίσιο» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου - Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, το Εμπορικό – Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αργολίδας και τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων - Δρομείς Αργολίδας.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.